Con Brio Ademvrij 250ml

Beschrijving

Con Brio ondersteunt een vrijere ademhaling

Het is een natuurlijk product gebaseerd op twee etherische oliën: eucalyptus en pepermunt in combinatie met de organische stof uit de pepermuntplant menthol. Deze combinatie is samengevoegd in een goed wateroplosbare formulering die zowel door water als via verneveling kan worden gebruikt.

Eucalyptus en menthol staan al jarenlang bekend vanwege de verlichtende werking op de ademhaling. Beide stoffen hebben ook een antimicrobiële werking die uitvoerig is getest in diverse wetenschappelijke studies.

Bij een luchtwegaandoening wordt door de voorste luchtwegen slijm geproduceerd. Dit slijm blokkeert voor een deel de luchtwegen en zorgt voor kortademigheid. Door het gebruik van Con Brio wordt de achterliggende ontsteking geremd en wordt de slijmproductie verminderd. Daardoor zullen uw vogels weer vrijer adem kunnen halen en wordt de oorzaak van de kortademigheid bestreden.

Dosering:
Toevoegen aan water: 10 ml Con Brio per 1 liter water voor 1 tot 4 dagen. Meng de benodigde hoeveelheid Con Brio met handwarm water (maximaal 40°C).
Preventief kan dit elke week worden toegepast. Het is belangrijk om het drinkwater met Con Brio elke dag te verversen

Vorstvrij en donker bewaren. Alleen voor gebruik bij dieren.

Verkrijgbaar in :

250ml
500ml

Kies een variant:

Vanaf 12,65 €
exclusief verzendkosten