Wij heten u van harte welkom!


Pluimveehandelaar
met een 
hart
voor dieren 

Wat begon met het houden van een aantal kippen groeide  al snel uit tot een echt pluimveebedrijf. 

In 2017 besloten we zelf enkele kippen te houden. We vertelden onze buren dat we kipjes in huis hadden gehaald. Daarop kwam al snel de vraag naar eieren. Daar de hele straat graag een babbeltje met elkaar slaat, konden we de vraag naar eieren uiteindelijk niet meer bijhouden. We besloten dus extra kipjes in huis te halen. Na wat onderzoek gedaan te hebben, bleek het niet zo simpel om op een officiële manier eieren te kunnen verkopen. Daarop besloten we om de kipjes terug te verkopen. Na 2 dagen waren we volledig uitverkocht. We hebben dan de gok gewaagd en heel wat kipjes in huis gehaald om ze een nieuwe thuis te kunnen geven. En ja hoor, het was een goede gok. Een gok die ervoor zorgde dat wij onze passie en liefde voor kippen verder konden uitbouwen! Nu hadden we alleen nog een naam nodig. 

Deze hadden we al snel gevonden "Het Bressehuis".
Met de slogan "dat is het huis waar jij je kip kan kiezen".
Met huis willen we niet alleen onze kipjes maar ook onze klant een thuis gevoel kunnen geven. Daarom staan we onze klanten graag bij met al hun vragen en de keuze van hun kipjes, zodat ook de kip een mooie thuis kan krijgen. 

Bij ons kan je terecht voor een ruim assortiment aan pluimvee en toebehoren. Zowel gezinnen met kinderen als klanten die voor het eerst kippen houden, vinden het heerlijk om bij ons hun eigen kipje te mogen komen kiezen. Het schept zo al meteen een band met jou gekozen kip. 

We streven er ook naar om de ruimte van onze kippen zo natuurlijk mogelijk te houden. Alsook leggen we voldoende aandacht aan de juiste voeding en supplementen. We merken zo dat de kipjes zich sneller op hun gemak voelen. 

Al onze kippen hebben de verplichte en nodige vaccinaties gekregen. 
We zijn geregistreerd bij het DGZ en staan onder toezicht van het FAVV.  

Bij ons ben je welkom voor al je vragen.

we helpen je graag verder!

Het Bresseteam