Legmeel all-in-one 20kg

Complete voeding in meelvorm die leggende kippen voorziet van de nodige voedingsstoffen en energie om in vorm te blijven zodat ze dagelijks een gezond ei kunnen leggen met een sterke schaal.


Gebruiksaanwijzing
Te voederen aan legrijpe hennen (vanaf +/-16 weken). Onbeperkt te geven


Samenstelling
maïs, Tarwe, zonnebloemzaadschroot, calciumcarbonaat, sojabonen getoast*,
Sojaschrootvoer*, rijstevoermeel, tarwegries, gemengd dierlijk vet, luzerne, koolen raapzaadschroot, dicalciumfosfaat, maïsglutenvoer, calciumcarbonaat,
natriumchloride, natriumbicarbonaat, magnesiumoxide
* geproduceerd uit genetisch gewijzigde sojabonen

13,70 €
exclusief verzendkosten

Klanten kochten ook :

Pluimveevoerbak verzinkt met draadgril ( 50cm )

Deze voerbak is gemakkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. Ideaal om meerdere kippen tegelijkertijd eten te geven. De voerbak staat iets verhoogd, zodat de kippen er goed bij kunnen, maar weinig zaagsel of andere bodembedekking in de voerbak smeren. Tevens voorkomt dit verspilling en morsen van het eten.   

9,20 €

Oesterschelpen vogelgrit 3kg

OS5 - Oesterschelpen OYTA1 3kg  middel grof van 2-5 mm.  Oestergritmix is een goede calciumbron voor legkippen, vleeskippen, kalkoenen, duiven en ander gevogelte. Oestergritmix heeft een groffere structuur dan kalk. De deeltjes blijven daardoor langer in de spiermaag waardoor de constante caliumbehoefte gedekt wordt.  Gebruiksaanwijzing : Te verstrekken aan vogels als aanvulling op het dagelijkse voer.

3,50 €

Voedersilo rood/zwart ( 4kg )

Deze voersilo's hebben een aangegoten anti-verspilring waardoor knoeien tot een minimum wordt beperkt. Zeer handig in gebruik en gemakkelijk te reinigen. De deksel op deze voerbakjes voorkomt dat er ontlasting van de kuiken of kippen in het voer terecht komt. Afmetingen 4kg : 29cm  x 24 cm ( D x H ) Verkrijgbaar in 4, 8 en 18 kg!

8,95 € 9,95 €

Dekselvat 30L

Schroefdekselvat met handvaten  Ideaal om een zak graan van 20kg in te bewaren  ze zijn volledig afsluitbaar en waterbestendig Inhoud : +/- 25kg

15,25 € 16,95 €