Kippenhok2 Complete (64x101x76cm + legnest 46x29cm Incl. mestlade en valdeur

OP BESTELLING ! ( 4 - 8 werkdagen )

Omschrijving

Deze kippenhokken vergemakkelijken het reinigen van je kippenhok. Door de mestlade die je makkelijk kan proper maken. Ze zijn gemaakt van degelijk hout en een aluminium omlijsting langs de zijkanten.

De mooi afgewerkte zijkanten geven een extra Touch aan je kippenhok. Zowel het dak van het kippenhok als het dak van de legnesten zijn gemaakt met roofing en een aluminium omlijsting.

Het hok is voorzien van een legnest en zitstokken. Via het valdeurtje kunnen ze makkelijk hun weg naar buiten of naar binnen terugvinden.

Afmetingen :

Hok : 64 x 101 x 79 cm
Legnest : 49 x 29 cm

Geschikt voor max. 6 kippen.

Belgische fabrikant!

Kies een variant:

Vanaf 325,65 €
exclusief verzendkosten

Klanten kochten ook :

Anti Bloedluis Drinkmix 250ml

Beschrijving Anti Bloedluis Drinkmix stimuleert het immuunsysteem van de vogel zodanig dat er een eiwit geproduceerd wordt dat niet verteerbaar is voor de bloedluis. Het bloed van de bloedluis stolt door het opnemen van het bloed van de vogel. Daarnaast leidt extra vitamine C tot reductie van het hormoon corticosteron, wat ook wel bekend staat als het stress hormoon. Anti Bloedluis Drinkmix zorgt er zo ook voor, dat de vogel minder stress gevoelig is. Anti Bloedluis Drinkmix bevat een mengsel van kruidenextracten en vitamine C. De combinatie van deze vier kruiden stimuleren het immuunsysteem, hebben een antioxiderende en antimicrobiële werking en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De ontwikkeling van de bloedluis zal hierdoor stagneren waardoor de populatie afneemt. Dosering: Curatief gebruik: Doseer 10 ml Anti Bloedluis Drinkmix op 1 liter water gedurende 5-7 dagen. Of 10 druppels per drinkbakje. Preventief kan Anti Bloedluis Drinkmix continue gebruikt worden, wij adviseren dit 2 dagen per week toe te dienen Verkrijgbaar in : 250ml 500ml

Vanaf 16,85 €

Katrol

Katrolletje in kunststof + bout verpakt in blister. Te gebruiken in combinatie met chickenguard en chickenguard luik

3,00 €

Gustoso Darmbalans 250ml

Beschrijving Gustoso draagt bij aan een goede maag- en darmfunctie Het kan in het water gedoseerd kan worden en gaat de bacteriële vervuiling van het drinkwater tegen. Gustoso zorgt voor een betere eiwitopname en een remming van de ziekteverwekkers in de darmen. Organische zuren leveren bij vogels een grote bijdrage aan een goede gezondheid en groei. Door een verlaging van de zuurgraad in het maag-darmkanaal worden ziekteverwekkende bacteriën tegen gewerkt. In de professionele pluimveehouderij wordt deze methode toegepast om ziekteverwekkers zoals Salmonella en E-Coli tegen te gaan. Dit is uitvoerig getest in diverse wetenschappelijke studies. Naast dit effect zorgt Gustoso voor een betere opname van de elementen Zink en Koper. Dosering: Doseer 15 ml Gustoso op 1 liter water gedurende 3 tot 14 dagen. Dosering hangt af van de pH van het water na toevoeging van het product. De zuurgraad (pH waarde) moet eigenlijk lager zijn dan 4. Dan wordt de bacteriële groei maximaal voorkomen. Wij adviseren het product 5 dagen per week toe te dienen. Vorstvrij en donker bewaren. Alleen voor gebruik bij dieren. Verkrijgbaar in : 250ml 500ml

Vanaf 10,25 €