Anti Bloedluis Drinkmix 250ml

Beschrijving

Anti Bloedluis Drinkmix stimuleert het immuunsysteem van de vogel zodanig dat er een eiwit geproduceerd wordt dat niet verteerbaar is voor de bloedluis. Het bloed van de bloedluis stolt door het opnemen van het bloed van de vogel.

Daarnaast leidt extra vitamine C tot reductie van het hormoon corticosteron, wat ook wel bekend staat als het stress hormoon. Anti Bloedluis Drinkmix zorgt er zo ook voor, dat de vogel minder stress gevoelig is.

Anti Bloedluis Drinkmix bevat een mengsel van kruidenextracten en vitamine C. De combinatie van deze vier kruiden stimuleren het immuunsysteem, hebben een antioxiderende en antimicrobiële werking en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De ontwikkeling van de bloedluis zal hierdoor stagneren waardoor de populatie afneemt.


Dosering:

Curatief gebruik: Doseer 10 ml Anti Bloedluis Drinkmix op 1 liter water gedurende 5-7 dagen. Of 10 druppels per drinkbakje. Preventief kan Anti Bloedluis Drinkmix continue gebruikt worden, wij adviseren dit 2 dagen per week toe te dienen

Verkrijgbaar in :

250ml
500ml

Kies een variant:

Vanaf 16,85 €
exclusief verzendkosten