Arion fresh adult sensitive 12kg

-10%

Is ideaal voor gevoelige honden.  

Immuunsysteem
Het maag-darmstelsel speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem. Voor ARION Fresh Adult Sensitive selecteerden we daarom ingrediënten die een optimale vertering garanderen, zoals rijst, volkoren tarwe, gist en groenten. Bovendien voegden we extra antioxidanten zoals zink en vitamine E toe om het natuurlijke afweersysteem van je gevoelige hond een duwtje in de rug te geven.
Overgevoeligheid
Honden kunnen gevoelig zijn aan specifieke bestanddelen. Dat uit zich in onprettige symptomen als jeuk, haaruitval of maagdarmklachten. In de meeste gevallen is de boosdoener een specifiek dierlijk eiwit. Door slechts één type dierlijk eiwit te gebruiken - de combinatie van verse en gedroogde kip - verlagen we de kans op een overgevoeligheidsreactie.
Huid en vacht
De vacht van je hond geeft een goed beeld van zijn algemene gezondheid. ARION Fresh Adult Sensitive is verrijkt met voedingsstoffen als lijnzaad, zink en biotine om zijn vacht in topvorm te houden. Bovendien wordt de kans op
overgevoeligheidsreacties zoals jeuk en haaruitval beperkt dankzij onze unieke formule met slechts één type dierlijk eiwit.

34,10 € 379,90 €
exclusief verzendkosten
Op voorraad